HACCP je neoddeliteľnou súčasťou právnych predpisov o hygiene potravín od januára 2006. HACCP je skratka pre koncept Hazard Analysis Critical Control Point. Vychádza z hygienických predpisov, ktoré už boli ustanovené, a je zameraná na identifikáciu, hodnotenie a kontrolu významných zdravotných rizík z potravín. Plnenie týchto úloh je výlučnou zodpovednosťou spoločnosti!
Používanie pracovných prostriedkov testovaných HACCP vo výrobnom procese je dôležitou súčasťou pri implementácii zákonom predpísaných opatrení vlastnej kontroly. Farebné hygienické kefy v súlade s HACCP umožňujú priradiť kefy, hubky a metly k jednotlivým fázam výroby a oblastiam použitia. Týmto spôsobom je možné zaručiť jasné rozdelenie oblastí podľa HACCP.
High Loft je názov pre vnútornú podšívku z mäkkého flísu s dlhým vlasom pre vynikajúcu tepelnú izoláciu. Vzduchové komory v tkanine s dlhým vlasom ukladajú telesné teplo a izolujú tak telo pred vniknutím chladu.
Extrémne teploty – veľká výzva v niektorých priemyselných odvetviach. Pre človeka, ale aj pre pracovný odev. Extrémnym teplotám musí byť prispôsobená najmä obuv, ktorá musí spĺňať presné normy. HRO je normou pre pracovnú obuv. HRO zaisťuje odolnosť obuvi voči kontaktnému teplu. Niekedy aj krátkodobo pri teplotách do 300 °C.